JANE BUNDGÅRD LAURIDSEN - mennesket bag Zymbolik

Passionen for design og visuel kommunikation har drevet hele mit arbejdsliv – fra min uddannelse som grafisk designer ved Designskolen Kolding til etableringen af Zymbolik.

Selvom det er ved at være 20 år siden, jeg fik mine eksamenspapirer i hånden, er udviklingen aldrig gået i stå. Med mit kamera, min skitseblok og min notesbog i hånden bliver jeg ved med at opsøge og afsøge ideer, ny inspiration og udvikling.

Det giver mig en sikker hånd, når jeg skal omsætte en brief fra en kunde til et grafisk udtryk, og det giver mig en ydmyg tilgang til mit fag, som betyder, at jeg hele tiden har øje for, hvad der kan blive bedre.

I begyndelsen af min karriere havde jeg fornøjelsen af at arbejde på forskellige reklamebureauer og sammen med andre dygtige mennesker i branchen. Det gav mig indblik og erfaring i alt fra produktionsstyring til kunderejser. Med etableringen af Zymbolik fik jeg mulighed for at realisere min drøm om at komme endnu tættere på mine kunder, samtidig med at jeg fik en større frihed i min designproces.

Det var grunden til at jeg grundlagde Zymbolik, og det er grunden til, at jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag.

Læs hvordan andre kunder oplever samarbejdet med Zymbolik.

Eller se profilfilmen hvor Lisbet Rosendahl fortæller om at samarbejde med Zymbolik.

CV: Jane Bundgård Lauridsen

Zymbolik, Kolding · Art Director og stifter · 2011
Danline Innovation, Fredericia · Art Director · 2006-2011
Markfrø Reklamebureau, Haderslev · Art Director · 2004-2006
AD-Work Reklamebureau, Kolding · Art Director · 2002-2004
Grey Odense · Projektansat AD-Assistent · 2002
Designskolen Kolding · Grafisk Designer · 1997-2002

Hvad er sammenhængen mellem en pingvin og grafisk design?


Et aktivt familiemenneske i fritiden

Jeg er vild med mit arbejde, men det er (heldigvis) ikke det eneste, der giver mig glæde i hverdagen.

Min kæreste Peter Martin Jensen og vores tre børn, Clara, Jacob og Simon giver mig en hverdag fyldt med liv og sport og kreative projekter. Fra Hama-perler til origami. Fra kunst til kager.

Jeg nyder at være fysisk aktiv og komme ud i naturen – der findes ikke bedre steder til at udtænke kreative ideer. Yogamåtte, løbesko eller en tennisketcher er med mig, når jeg går ud af hoveddøren.  

Vil du vide mere? Kontakt mig nu.