OM ZYMBOLIK

Zymbolik er ikke bare et virksomhedsnavn – det er et udtryk for min tilgang til udviklingen af grafisk design og visuelle identiteter.

For alt har en betydning.

Selvom jeres kunder aldrig vil sige, at de valgte jer som leverandør, fordi I har et flot logo, så vil de fravælge jer inden beslutningsprocessen for alvor kommer i gang, hvis de ikke umiddelbart opfatter jer positivt. Jeres visuelle udtryk giver det altafgørende førstehåndsindtryk.

Derfor skal jeres visuelle identitet ikke alene være pæn. Den skal være rigtig.

Rigtig i forhold til jeres kunder, produkter, marked og ambitioner.

Farver, symboler, komposition og billedstil skal både være sammenhængende, give jeres kunder det rette indtryk og vække opsigt, så I ikke drukner i mængden af kommunikation og markedsføring. Som virksomhed skal I kunne genkende jer selv, samtidig med at jeres kunder føler sig trygge, nysgerrige og tiltrukkede.

Zymbolik sørger for, at der bliver truffet de rigtige beslutninger til hver eneste del af jeres kommunikation, så I får en stærk visuel identitet, der understøtter jeres forretning.

Se eksempler på mit tidligere arbejde her.


Sammen formidler vi jeres budskab visuelt og kreativt

Når I vælger at samarbejde med Zymbolik, bliver I inviteret med ind i den kreative proces og får mulighed for at komme med både personlige og faglige betragtninger. Sammen finder vi frem til den røde tråd, som kan binde hele oplevelsen af jeres virksomhed og produkter sammen på tværs af tid, medier og kampagner.

Læs mere om designprocessen her.

Ønsket om gennemslagskraft, grundighed og gennemsigtighed i designprocessen er nogle af de ting, mine kunder vælger mig til på.

Jeg nyder samarbejdet. Inspirationen og indsigten fra jeres tidligere erfaringer med kunder og markedsføring bruger jeg til at finde den rette stemning og streg til jeres visuelle udtryk. Skal det være legende og let? Robust og roligt? Eller overraskende og udfordrende? Muligheder og beslutninger bliver truffet i samarbejde med jer, så I ikke alene har et resultat, I kan lide, men også har indblik og indflydelse på alle strategiske beslutninger.

Læs hvordan andre kunder oplever samarbejdet med Zymbolik.

Eller se profilfilmen hvor Lisbet Rosendahl fortæller om at samarbejde med Zymbolik.