KOMPETENCER / YDELSER

Zymbolik udvikler alle former for visuelt materiale til virksomheder, institutioner og brands. Fra logoer til emballager, fra visuelle identiteter og designmanualer til websites.

Udgangspunktet er altid jeres behov. Jeg sætter mig grundigt ind i jeres situation, værdier og målgrupper. Det sikrer, at det, jeg leverer, ikke alene er pænt, men også noget som effektivt understøtter jeres samlede kommunikation og markedsføring.

Med mange års erfaring som selvstændig har jeg både friheden og fleksibiliteten til altid at tilpasse samarbejdet til jeres ambitioner og temperament.

Vil du lære mig bedre at kende? Læs mere her.

Eller se profilfilmen her.

 

Jeres visuelle udtryk gør indtryk

Jeres virksomheds visuelle udtryk afgør det førstehåndsindtryk, virksomheden giver. Er udtrykket seriøst, professionelt, opfindsomt? Eller sjusket og tilfældigt? Og hvilken forventning giver det kunderne, inden de indleder et samarbejde med jer?

Med et professionelt og stilsikkert visuelt udtryk bliver jeres virksomhed og jeres produkter opfattet som en seriøs og attraktiv mulighed – uanset hvilket marked I arbejder med.


Zymbolik kan hjælpe jer med at:

  • Kommunikere virksomhedens produkter eller services, så de får direkte værdi for jeres kunder
  • Udtænke en kreativ løsning, som giver opmærksomhed og gennemslagskraft
  • Omsætte kreative ideer til effektiv markedsføring
  • Producere grafisk design til både print og digital markedsføring
  • Finde de bedste medier til jeres kampagner og målgrupper

Kort sagt: Zymbolik kan hjælpe jer med at komme hele vejen rundt om jeres visuelle udtryk, så jeres virksomhed kommunikerer budskabet med et enkelt og ensartet udtryk, som kunden forstår.

 

DET KUNNE VÆRE...

Logoudvikling · Identitetsprogram · Brevpapir og konvolutter · Fakturapapir · Visitkort · Klistermærker · Labels · Brochure · Flyers · Løsblade · Produktblade · Omslagsmapper · Magasin · Katalog · Årsskrift · Aviser · Plakater · Postkort · Invitationer · Gavekort · Banner · Annoncer · Facebook · Reklamer · Merchandise · Webdesign · 

 

Se flere eksempler på mit tidligere arbejde her.


KOM SIKKERT I MÅL

Hvilken papirkvalitet, skal en tryksag have? Hvilken farvestyring skal en fotograf levere billederne med? Hvordan skal websitet skalere mellem forskellige skærmstørrelser?

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med udarbejdelsen af en virksomheds markedsføring – spørgsmål hvor det kan være godt at have en professionel samarbejdspartner til at guide og vejlede, så de rette beslutninger bliver truffet første gang.

Læs mere om designprocessen her.

Når I vælger at samarbejde med Zymbolik, får I én samarbejdspartner, som gerne samler alle trådene. Jeg kan tilbyde jer adgang til mit netværk – herunder fotografer, webprogrammører, tekstforfattere og trykkerier. Har I allerede gode samarbejdspartnere, kan vi også trygt fortsætte med dem.  

Hvis I vælger at lade mig stå for den samlede levering, behøver I ikke at bruge tid på koordinering og projektledelse mellem de forskellige faggrupper. Jeg sørger for en god forventningsafstemning, opfølgning på deadlines og hjælper jer med at tage stilling til de væsentligste beslutninger, så I får leveret den rette løsning første gang.  

Vil du vide mere? Kontakt mig nu.